Taxiresan

Information

Vi tar dig vart du vill i världen - i en taxi

Det är höst, det är mörkt, man längtar bort. Det är många som nappar på resebyråernas färgglada erbjudanden.  Men långt ifrån alla gör det med ett leende på läpparna - på grund av flygrädsla.

Vi svenskar är faktiskt de mest flygrädda folket i Skandinavien. Därför vill vi på Taxi Stockholm erbjuda en flygrädd person med vän möjligheten att åka var de vill i världen – i en taxi.

Fram till 19 november har du som är flygrädd chansen att vinna en resa för dig och vän. Du behöver inte bekymra dig om varken vägrutt, boende eller underhållning. Du bestämmer destination och chaufför, vi och våra partners tar hand om resten.

Den 1 december startar vi från Taxi Stockholms huvudkontor och kommer hem senast den 14 december.

Om tävlingen

Fram till 19 november kan alla som vill gå in på www.vartvillduaka.se för att välja resmål och chaufför samt lämna en och motivering till varför man ska bli utvald för resan. På sajten kan man sedan se vilka resmål som valts. Därefter utser en jury bestående av Taxi Stockholm och partners en lycklig vinnare den 21 november.


Om resan

Resan börjar den 1:a december och pågår fram till den 14 december och färden kommer bjuda på flera överraskningsmoment, skräddarsydda för vinnarna. Den kommer att utgå från Taxi Stockholms huvudkontor på Luntmakargatan 64 i Stockholm och resrutten bestäms med utgångspunkt från det vinnande bidraget. En utvald Taxi Stockholm-chaufför kommer att köra taxibilen.

Bilen kommer vara kittad med en förare från Taxi Stockholm, Wi-Fi, hörlurar, kameror, telefoner och tablets så att alla kan följa resan på sajten.


Partners

Våra partners bidrar till att göra resan fulländad:
  • Mercedes-Benz med en E220 CDI
  • 3 med ett underhållningspaket till bilen
  • Booking.com med hotellnätter längs vägen

Läs mer om våra partners


Referens undersökning
Enligt en undersökning som Epinion gjort på uppdrag av Expedia svarar 26 procent av svenskarna ja på frågan "är du flygrädd?".
Har du frågor kring kampanjen, vänligen kontakta oss på vartvillduaka@taxistockholm.se
Taxi Stockholm