Taxiresan

Resebloggen

Följ taxiresan från Stockholm till Chamonix

Robin
 
Pelle
 
Haci
 
 

Robin Lidbom 28 år

Robin är Västeråssonen som flyttade upp till Åre så fort han blev myndig. Drömmen att bli världens bästa skidåkare blev aldrig uppfylld utan det bar av till skolbänken i Stockholm istället. Just nu jobbar han på en reklambyrå och så fort han får tid över så försöker han mätta sin hunger efter adrenalin.

Pelle Axelsson 24 år

Pelle, eller "Perry" som han ofta kallas, har sitt ursprung i Delsbo. Likt Robin hade han drömmar om större berg och flyttade därför också till Åre. Pelle är en multitalang som behärskar allt som går att åka på. När han inte hänger upp-och-ner i parken så står han bakom baren och eliminerar din törst. Pelle är enligt Robin den ultimata road-trip partnern så, upp till bevis!

Haci Demirol

Taxi Stockholms egen George Clooney vill alltid att det ska hända något kul. För dig som gillar äventyr och action är Haci rätt person.
08 dec 2014 kl. 18:21

Tack Robin, Pelle, Haci och Dogge

Alby, Stockholm

För att sluta cirkeln blev sista stoppet Alby. Killarna ville självklart tacka Dogge och hans fans som följt resan och ringt taxin.


Vi vill också tacka Dogge och alla fans som följt resan. Och självklart ett ännu större tack till Robin, Pelle och Haci, vilken fantastisk show ni bjöd på. Nu ska vi samla in allt material och göra en film som publiceras här, håll utkik.  


 


//Taxi Stockholm
Se alla blogginlägg
Har du frågor kring kampanjen, vänligen kontakta oss på vartvillduaka@taxistockholm.se
Taxi Stockholm